Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Vi ønsker å arrangere det mest kompakte NM i historien, og har inngått avtale med Brunstad Conference Center (BCC). Kontrakten omfatter tilbud om overnatting og bespisning for løpere, ledere, NRK, Norges Skiforbund, presse, servicepersonell og støttepersonell og familie i forbindelse med NM.

Klikk her for å booke overnatting og bespisning på BCC.

Avtalen omfatter også smørefasiliteter, premieringsshow, lagledermøter, møteromsfasiliteter, osv. på ett sted. Gode smørefasiliteter vil være tilgjenglig på stedet og planen er å ha lagledermøter på samme sted. Vi håper at denne "alt i ett-løsningen" vil være attraktiv og at flest mulig vil benytte seg av tilbudet.

Erfaringer som ble høstet fra JrNM 2008 er lagt til grunn i den nye avtalen, og maxbelegg pr boenhet gir nå romslig plass. 

BCC ligger ca 6,5 km fra Storås Skistadion. BCC disponerer 800 leiligheter med totalt 6000 senger på selve konferanseområdet. Leilighetene er moderne og lyse, og fullt innredet med stue, soveplass, kjøkken og bad. Alle leiligheter har Internett-tilgang. Alle leiligheter er røykfrie. BCCs konferansesal på 4800 kvadratmeter gir rom for 6800 sitteplasser og 700 ståplasser.

Vi oppfordrer alle til å bestille på BCC. Dette vil garantere god kvalitet, konkurransedyktige priser og det mest kompakte NM i historien, både på og utenfor skiarenaen!

Sjekk
BCCs hjemmesider for mer informasjon. Se også video for BCC i forbindelse med NM. 


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©