Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Samarbeidspartnere 


Fylkesutvalget innvilget torsdag 11. juni kr 500.000 til Stokke Idrettslag. Støtten tas fra Regionalt utviklingsfond, og skal benyttes til forberedelse og gjennomføring av arrangementet NM Ski 2010.

Et norgesmesterskap på ski er en unik mulighet til å markedsføre Stokke, Vestfold og regionen gjennom 30 - 40 timers direkte TV-sending og ca. 100 journalister fra hele landet.
 
 
Stokke kommune har gjennom mange år ytt økonomisk og annen støtte til utbygging   av skianlegget i Storås.

I forbindelse med forberedelsene og gjennomføringen av NM har Stokke kommune bidratt med   80 000   kroner i 2009 til bl.a. miljøfyrtårn-sertifisering og kulturelle aktiviteter. Det er også budsjettet med støtte i 2010.

Kommunen bidrar ellers med deltagelse i hovedkomiteen, kulturkomiteen og annet komitearbeid. Det ytes også direkte støtte med maskiner og mannskap til snørydding, anleggsarbeid og diverse annen hjelp   og   støtte.

Kommunen har også stilt seg positiv til å gi ansatte fri i forbindelse med NM-prosjektet, og mange av kommunens ansatte bidrar i tillegg som frivillige i NM-organisasjonen.


 
Stokke Handel-Håndverk og Industriforening har bevilget kr. 50 000 til NM ski 2010, og profilerer NM i butikkene i Stokke sentrum.
   
Viking redningstjeneste er en av våre samarbeidspartnere, og vil være stasjonert i NM-området under hele mesterskapet. Viking skal bistå til en smidig trafikkavvikling, blant annet ved feilparkeringer og eventuelle uhell.
  
 
   
  Proweb leverer teknologien bak våre hjemmesider. Deres løsning benyttes også som felles dokumentarkiv og epostsystem for medlemmene i hovedkomiteen og organisasjonskomiteen.
 
   
Fender kommunikasjon har designet logoen til NM på ski 2010. De har også stått for øvrig profilering og profildesign.
 


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©