Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Hvordan komme til Storås for besøkende

Dersom du kommer på E18 fra Sandefjord må du ikke ta av E18 på Tassebekk, men fortsette til neste avkjøring ved Sørby. Dersom du kommer på E18 fra Tønsberg tar du av ved Sørby, og følger skiltingen der. Avkjøringen til NM er godt skiltet på E18.

Viktig!
Raveien (gamle E18) blir stengt hver dag under NM mellom Gjennestad Gartnerskole og Furulund Kro i tidsrommet 08.00 og 16.00. I denne perioden er det kun busser og biler med kjøreseddel som får lov til å passere. Det er med andre ord ikke mulig å bruke bil for å komme til Storås uten nødvendige tillatelser.

Du som skal besøke NM på ski og kommer med bil må derfor parkere bilen på Borgeskogen industrifelt. Parkeringen er godt skiltet  med " P publikum". Det går buss fra Borgeskogen til arenaen på Storås. Bussturen er inkludert i parkeringsavgiften på kr 100. Har du kontanter unngår du kø ved betalingsterminalene. Bussene fra og til Borgeskogen går fra kl 08.00 til kl 17.00 eller inntil arenaen er tømt for besøkende.

Det går også buss fra Stokke stasjon dersom du bruker tog for å komme til NM. Skyttelbuss fra Stokke stasjon er for de som har løst togbillett  Bussen står rett bak stasjonshuset, og kjører deg rett til arenaen i Storås. Bussen tar også med reisende med buss i rutetrafikk og andre som skal besøke NM. Bussene har avgang hver gang det kommer et tog til Stokke stasjon. Bussene herfra er gratis torsdag og fredag, men koster kr 20,- pr person lørdag og søndag. Bussene fra jernbanen går fra kl 08.00 til kl 17.00.

NB! Det er IKKE parkeringsplasser ved Stokke stasjon beregnet på besøkende til NM. All besøkende som kommer med bil må parkere på Borgeskogen.

NB! Bussen stopper IKKE underveis, men kjører direkte til stadion.

Bestill minibuss


Kommer dere med buss som er bestilt privat? Da må dere sørge for at bussen har akkreditering til å komme seg ned til lanngrennsarenaen i Storås. Ta kontakt med ansvarlig for trafikkavvikling for å ordne akkreditering.
Du finner oss også på 
Google Maps 


Klikk for større bilde    


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©