Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Dansegalla

Lionsklubbene har inngått avtale med arrangørene av NM på ski om å gjennomføre en dansegalla i Stokkehallen som et arrangement i tilknytning til ski NM. Inntektene fra dansegallaen skal også denne gang gå til Merdekan barnehjem i Aserbajdsjan. Vi håper å greie den siste tredelen av midlene gjennom dansegallaen.

Først blir det show og premieutdeling i Stokke sentrum lørdag kveld, 23. januar. Så blir det dans i Stokkehallen til langt ut i de små timer.

Dansegallaen blir en oppfølgning av suksesskvelden i januar for to år siden da Lions Club Andebu, Sandefjord og Stokke skaffet 200.000 kroner til Merdekan barnehjem i Aserbajdsjan, men konseptet denne gangen blir et helt annet.

Til å stå for NM-dansen er danseorkesteret Max Palmers booket inn. I tillegg blir det flere gjesteartister. Stephen Ackles er den mest kjente av dem. I tillegg skal Kim Rune Hagen fra Notodden og Idol på scenen. Det er en selvfølge at Jørgen Moe Dahl er med også denne gang. Nå også som fersk MGP junior vinner.

Det kommer til å bli en kjempemessig kveld for både gamle og unge, så her gjelder det å skaffe seg billett så raskt som mulig. Billetter kan kjøpes gjennom Billettservice fra 1. desember.

Last ned invitasjon her .

Velkommen!


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©