Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Hvordan komme til Storås for frivillige

Raveien (gamle E18) blir stengt hver dag under NM mellom Gjennestad Gartnerskole og Furulund Kro i tidsrommet 08.00 og 16.00. I denne perioden er det kun busser og biler med kjøreseddel som får lov til å passere. Det er med andre ord ikke mulig å bruke bil for å komme til Storås uten nødvendige tillatelser.

Dersom du kommer på E18 fra Sandefjord må du ikke ta av E18 på Tassebekk, men fortsette til neste avkjøring ved Sørby. Dersom du kommer på E18 fra Tønsberg tar du av ved Sørby, og følger skiltingen der. Avkjøringen til NM er godt skiltet på E18.

Vi oppfordrer alle frivillige til å bruke andre fremkomstmidler enn bil under NM. Det er begrenset med parkering i nærheten av arenaen, spesielt i tilfelle mildvær. De som må bruke bil oppfordres til å kjøre sammen så langt mulig. Tom H. oppfordrer Stokkefolk til å bruke ski og spark !

Alle frivillige har fått kjøreseddel og parkeringsbevis som gjør at de kan bruke bil helt frem til stadion. Dersom du har mistet eller glemt disse, er det kun unntaksvis mulig å få utstedt nye under NM.

Med akkreditering:
Dersom du har kjøreseddel og parkeringsbevis får du passere sperringene og kan parkere på østsiden av broen ved arenaen i Storås.

Uten akkreditering:
Dersom du har IKKE kjøreseddel og parkeringsbevis må du parkere på Borgeskogen industriområde. Følge skilter fra avkjøringen på E18. Det går buss derfra til arenaen.  

Annen trafikk informasjon 
 

Trafikkavvikling/skiltplan

Bestill minibuss

Du finner oss også på  Google Maps 


Klikk på bilde for større versjon


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©